Alexandra Dulgheru s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Kuala Lumpur

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Kuala Lumpur (Malaysia), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-1, pe sportiva chineză Ying-Ying Duan, locul 116 WTA.

189 afișări
Imaginea articolului Alexandra Dulgheru s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Kuala Lumpur

Alexandra Dulgheru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dulgheru s-a impus după un meci care a durat o oră şi 28 de minute. Ea va evolua în turul următor, în premieră, împotriva jucătoarei germane Julia Goerges, locul 65 WTA şi cap de serie numărul 8, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-2, de Katerina Kozlova din Ucraina, locul 107 WTA.

Alexandra Dulgheru, fostă numărul 26 mondial în 2011, este în sferturile de finală ale unui turneu WTA după un an, de la ediţia 2014 a competiţiei de la Florianopolis (Brazilia), când ea a abandonat meciul din această fază cu Klara Koukalova din Cehia.

Calificarea în sferturi este recompensată la Malaysian Open cu un premiu de 6.175 de dolari şi cu 60 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici