Alexandrina Barbosa, desemnată cea mai tehnică jucătoare din Liga Naţională de handbal

Handbalista portugheză de la Rulmentul, Alexandrina Barbosa, a fost desemnată, sâmbătă, la finalul ultimei etape de campionat, drept cea mai tehnică jucătoare din Liga Naţională de handbal feminin în sezonul 2008-2009, transmite corespondentul MEDIAFAX.

15 afișări

"Mă onorează acest premiu şi le mulţumesc tuturor celor care au decis acest lucru. Pot spune că am încheiat un an competiţional dificil, cu multe probleme, dar e bine că s-a încheiat. Ne-am dorit şi campionatul, şi Cupa EHF, dar din păcate nu am reuşit, însă cred că la anul, dacă se vor rezolva toate problemele de la echipă, aici se poate obţine mult mai mult. Eu încă nu m-am decis ce voi face, dacă rămân aici sau plec în altă parte“, a declarat Barbosa.

Sâmbătă, la finalul partidei cu HCM Buzău, câştigată de braşovence cu scorul de 41-29 (20-11), elevele lui Herbert Muller au primit şi medaliile de vicecampioane, din partea secretarului Federaţiei Române de Handbal, Mihai Marinescu.

"Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi la finalul acestui an destul de greu, în care, din păcate, două înfrângeri cu Oltchim şi Itxako, ne-au făcut să nu reuşim să ne îndeplinim obiectivele propuse. Totuşi, sper ca anul viitor să reuşim să păstrăm acelaşi lot şi cu siguranţă putem obţine mai mult decât acum. Personal, îmi doresc să rămân la Braşov, nu fug de probleme, şi mă menţin încrezător că va fi bine. Am semnale bune şi de la fete că vor să continue la Braşov, astfel că mai trebuie doar să avem şi sprijinul financiar necesar pentru a face performanţă“, a declarat Herbert Muller, antrenorul principal al echipei Rulmentul.

Echipa Rulmentul Braşov a încheiat sezonul pe locul doi, cu 48 de puncte, după Oltchim Râmnicu Vâlcea (50 puncte), şi va reprezenta România în Liga Campionilor din sezonul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici