Alexandru Badea, ucigaşul suporterului dinamovist "Bubu", condamnat la 14 ani de închisoare

Tribunalul Bucuresti a decis vineri, 2 iunie, condamnarea la 14 ani de închisoare pentru omor a tânărului de 25 de ani care a ucis un suporter dinamovist în august 2016, după un derby FCSB - Dinamo.

2824 afișări
Imaginea articolului Alexandru Badea, ucigaşul suporterului dinamovist "Bubu", condamnat la 14 ani de închisoare

Alexandru Badea, ucigaşul suporterului dinamovist "Bubu", condamnat la 14 ani de închisoare

Pe lângă Alexandru Badea, a mai fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie şi Andrei Ionuţ Pătraşcu. Cel din urmă a dat startul scandalului, încercând să-i smulgă fularul unuia dintre prietenii dinamovistului ucis.

Adrian Daniel Matei, cunoscut drept "Bubu", a fost lovit în cap de Badea cu baston telescopic în timp ce se întorcea de la meciul FCSB - Dinamo (1-1). Incidentul a avut loc în apropierea parcului Titan, din Bucureşti.

Poreclit de prieteni "Bubu", tânărul Adrian Matei a decedat în urma unui incident reprobabil care a avut loc după derby-ul Steaua - Dinamo. "Bubu" era fan Dinamo şi a intervenit în drumul spre casă într-un conflict izbucnit între câţiva dinamovişti şi un suporter al Rapidului.

Adrian Matei a încercat să liniştească spiritele, după ce Alexandru Badea l-a atacat pe un fan al echipei Dinamo, pe motiv că are la gât fularul echipei favorite. Agresorul şi-a vărsat nervii pe "Bubu", pe care l-a lovit în cap. Adrian Matei a fost transportat de urgenţă la spital, însă după trei zile a decedat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici