Alexandru Boc a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al LPF

Vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Alexandru Boc, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că şi-a dat demisia din funcţia pe care o ocupa, el precizând că nu va mai rămâne nici observator.

105 afișări
Imaginea articolului Alexandru Boc a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al LPF

Alexandru Boc (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am promis demult. Chiar înainte de alegeri am spus că dacă nu va ieşi domnul Dragomir, voi pleca şi eu. Am avut o discuţie foarte civilizată cu Gino Iorgulescu, pentru că suntem prieteni, ne cunoaştem de o viaţă. I-am spus care e părerea mea, mi-a dat dreptate, a înţeles că am fost în echipă cu domnul Dragomir şi că nu pot să-l trădez. Nu voi rămâne nici observator. Voi lua o pauză pentru sărbătorile de iarnă şi probabil că din primăvară, dacă nu, din vară, voi merge la o echipă de fotbal", a spus Boc.

În 19 noiembrie, Alexandru Boc şi Iosif Robi Urs, vicepreşedinţii LPF din timpul ultimului mandat al fostului preşedinte Dumitru Dragomir, au fost confirmaţi în funcţie până la 31 ianuarie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici