Alexandru Chipciu consideră că Daum nu este vinovat pentru necalificarea României la Campionatul Mondial din Rusia

Alexandru Chipciu, 29 de ani, este de părere că jucătorii naţionalei României sunt principalii vinovaţi pentru necalificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

334 afișări
Imaginea articolului Alexandru Chipciu consideră că Daum nu este vinovat pentru necalificarea României la Campionatul Mondial din Rusia

Alexandru Chipciu consideră că Daum nu este vinovat pentru necalificarea României la C.M.

"Ar fi foarte urât din partea jucătorilor să dăm vina pe domnul Daum pentru faptul că nu ne-am calificat la acest Mondial. E clar că noi, jucătorii, avem cea mai mare vină, pentru că noi suntem în teren, noi jucăm, noi decidem un meci. Cu toţii am fost vinovaţi, dacă vreţi. Dacă e să scot un minus din relaţia cu fostul selecţioner, atunci pot spune că nu ne cunoştea pe toţi la început, vorbesc de primele meciuri”, a spus Chipciu, la Digi Sport.

Fostul mijlocaş al FCSB a explicat că Daum era un bun motivator şi că a ştiut să comunice cu jucătorii, chiar dacă s-a susţinut contrariul. ”Bariera lingvistică nu a existat, ba, chiar, mi s-a părut un foarte bun motivator. Pe partea asta mi s-a părut foarte bun, era ce trebuie, aşa cred eu. Am încercat să facem ca totul să iasă bine, dar nu am reuşit. Acum, într-adevăr este o altă determinare, poate, la meciuri, dar eu personal nu ştiu ce să zic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici