Alexandru Dedu, preşedinte Federaţiei Române de Handbal: Mă bucur şi salut întoarcerea Cristinei Neagu în România

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal (FRH), Alexandru Dedu, consideră că transferul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti este benefic pentru handbalul românesc.

213 afișări
Imaginea articolului Alexandru Dedu, preşedinte Federaţiei Române de Handbal: Mă bucur şi salut întoarcerea Cristinei Neagu în România

Alexandru Dedu, preşedinte Federaţiei Române de Handbal: Mă bucur şi salut întoarcerea Cristinei Neagu în România (Imagine: Marian Iliea / Mediafax Foto)

"Mă bucur şi salut întoarcerea Cristinei Neagu în România. Este important pentru publicul românesc să o vadă în fiecare săptămână pe cea mai bună jucătoare a lumii. Ca sportiv care a jucat cea mai mare parte a carierei peste hotare, pot să spun că cea mai mare bucurie este atunci când eşti alături de ai tăi, acasă. Îmi doresc pentru fiecare sportiv român să poată juca şi să vrea să joace în campionatul României. Iar întoarcerea Cristinei este semnul că avem o competiţie matură, cu un bun nivel şi cu profesionişti de talie mondială", a scris preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, într-o postare pe Facebook.

Luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, prin intermediul unui comunicat remis MEDIAFAX, că handbalista Cristina Neagu a semnat un contract valabil pe doi ani cu CSM Bucureşti.

Cristina Neagu, în vârstă de 28 de ani, este căpitanul echipei naţionale a României şi a jucat ultima oară pentru formaţia muntenegreană Buducnost Podgorica.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici