Alexandru Ioniţă: Am făcut un meci bun ca echipă; meciul cu FCSB nu va fi o finală, ci partidele din play-off

Mijlocaşul Alexandru Ioniţă s-a declarat mulţumit că a debutat cu victorie la CFR Cluj, 2-0 contra Concordiei Chiajna, şi s-a referit apoi la meciul cu FCSB, programat în etapa următoare, pe care nu-l consideră a fi decisiv.

190 afișări
Imaginea articolului Alexandru Ioniţă: Am făcut un meci bun ca echipă; meciul cu FCSB nu va fi o finală, ci partidele din play-off

Ioniţă: Am făcut un meci bun ca echipă; meciul cu FCSB nu va fi o finală, ci partidele din play-off

"Mă bucur foarte mult că am reuşit să câştigăm. Mister trebuie să decidă dacă e mulţumit de prestaţia mea, consider că am făcut un meci bun ca echipă şi e important că am reuşit să câştigăm. Meciurile din play-off vor fi finale, nu meciul acesta cu FCSB", a spus Alex Ioniţă, la Digi Sport.

Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani, campion cu Astra în 2016, crede că poate câştiga titlul în Liga 1 şi cu noua sa echipă: "Eu sunt încrezător, avem un grup foarte bun şi trebuie să ne păstrăm primul loc până la final. Am găsit un grup foarte bun aici şi împreună cred că putem face lucruri foarte mari".

La primul său meci pentru CFR Cluj, Alexandru Ioniţă a fost titular şi a evoluat până în minutul 90+1, când i-a lăsat locul unui alt debutant, Valentin Costache.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici