Alin Moldoveanu: Am revăzut finala de mai multe ori şi mi-a crescut pulsul de fiecare dată

Campionul olimpic la puşcă 10 metri, Alin Moldoveanu, a declarat, marţi, cu ocazia unei ceremonii de premiere care a avut loc la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, că a revăzut de mai multe ori finala de la Londra, subliniind că de fiecare dată i-a crescut pulsul.

155 afișări
Imaginea articolului Alin Moldoveanu: Am revăzut finala de mai multe ori şi mi-a crescut pulsul de fiecare dată

Alin Moldoveanu: Am revăzut finala de mai multe ori şi mi-a crescut pulsul de fiecare dată (Imagine: Thomas Campean / MediafaxFoto)

"Am revăzut de mai multe ori concursul olimpic şi mi-a crescut pulsul de fiecare dată", a spus Moldoveanu.

Alin Moldoveanu a afirmat că nu îi place să dea interviuri şi că aşteaptă să treacă două săptămâni pentru ca totul să revină la normal şi să nu mai fie solicitat pentru declaraţii. "Nu car peste tot medalia cu mine. Acum am fost solicitat şi m-am conformat, pentru că nu îmi place să merg peste tot cu ea. E obositor să fiu în centrul atenţiei. Sper să treacă aceste două săptămâni, pentru că nu mă simt bine cu acest statut şi totul să revină la normal", a completat Moldoveanu.

Întrebat dacă ştie ce beneficii va avea în urma decoraţiilor pe care le-a primit atât din partea Administraţiei Prezidenţiale, cât şi din partea MAI, Moldoveanu a răspuns: "Ştiu că vom primi grade, dar nu ştiu despre ce e vorba. Nici despre ordinele de merit primite de la Preşedinţie nu ştiu ce semnifică sau ce beneficii avem".

Medaliaţii olimpici ai Clubului Sportiv Dinamo au primit, marţi, la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, diplome de excelenţă şi flori din partea ministrului Mircea Duşa.

La festivitatea de premiere au participat Alin Moldoveanu (campion olimpic la tir), Cătălina Ponor (argint la sol şi bronz cu echipa la gimnastică), Diana Bulimar şi Larisa Iordache (bronz pe echipe la gimnastică), Corina Căprioriu (argint la judo), Rareş Dumitrescu, Gelu Zalomir şi Tiberiu Dolniceanu (medaliaţi cu argint în proba de sabie pe echipe).

De asemenea, Duşa le-a mai oferit diplome de excelenţă antrenorilor Mihai Covaliu, Florin Bercean, Mariana Bitang şi Octavian Bellu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici