Alina Dumitru, Corina Căprioriu şi Răzvan Martin, cetăţeni de onoare ai judeţului Cluj

Sportivii Alina Dumitru, Corina Căprioriu, Răzvan Martin şi antrenorul Florin Bercean vor primi titlul de Cetăţeni de Onoare ai judeţului Cluj, propunerea fiind adoptată cu unanimitate de voturi în şedinţa de marţi a Consiliului Judeţean Cluj.

197 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru, Corina Căprioriu şi Răzvan Martin, cetăţeni de onoare ai judeţului Cluj

Alina Dumitru (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Medaliatele cu argint la JO de la Londra, judoka Alina Dumitru şi Corina Căprioriu, antrenorul lor Florin Bercean şi halterofilul Răzvan Martin, care a cucerit medalia de bronz la Olimpiadă vor fi Cetăţeni de Onoare ai judeţului Cluj, potrivit hotărârii adoptate marţi de Consiliul Judeţean Cluj. Propunerea a fost făcută chiar de preşedintele autorităţii judeţene, Horia Uioreanu, iar cei patru "olimpici" vor avea parte de o ceremonie specială, în care vor fi onoraţi, pentru rezultatele obţinute la Jocurile Olimpice de la Londra.

Alina Dumitru a cucerit a doua medalie olimpică din carieră, după cea de aur de la JO din 2008, în timp ce Corina Căprioriu şi Răzvan Martin se află la prima performanţă de acest fel. La rândul său, antrenorul Florin Bercean are în palmares ca tehnician şi medalia de bronz cucerită de sportiva Simona Richter, la JO din 2000, prima pentru judo-ul feminin românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici