Alina Dumitru, învinsă în finală la Cupa Mondială de judo de la Rotterdam

Sportiva Alina Dumitru a câştigat medalia de argint, iar Carmen Bogdan pe cea de bronz, la categoria 48 de kilograme, la Cupa Mondială de judo de la Rotterdam, care se desfăşoară la finalul acestei săptămâni.

17 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru, învinsă în finală la Cupa Mondială de judo de la Rotterdam

Alina Dumitru, învinsă în finală la Cupa Mondială de judo de la Rotterdam (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alina Dumitru a avut un parcurs excelent până în finala categoriei 48 de kilograme. Campioana olimpică a câştigat grupa A, iar în semifinale a eliminat-o pe compatrioata sa, Carmen Bogdan. În ultimul act însă, Dumitru a cedat în faţa belgienei Charline Van Snick, în timp ce Carmen Bogdan a obţinut medalia de bronz a categoriei.

La categoria 57 de kilograme, campioana europeană Corina Căprioriu a suferit şi ea un "şoc", încă de la prima luptă, fiind eliminată de slovena Vesna Dzukici, în grupa A. La aceeaşi categorie, Andreea Chiţu a ocupat locul 5.

La masculin, România nu a avut reprezentanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici