Alina Dumitru, medalie de bronz la Jocurile Mondiale Militare

Campioana olimpică la categoria 48 de kilograme, Alina Dumitru, a câştigat, miercuri, medalia de bronz la Jocurile Mondiale Militare, care se desfăşoară la Rio de Janeiro (Brazilia).

206 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru, medalie de bronz la Jocurile Mondiale Militare

Alina Dumitru, medalie de bronz la Jocurile Mondiale Militare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alina Dumitru a evoluat în grupa a doua, învingând-o în prima luptă pe poloneza Kinga Kubicka, dar cedând apoi în faţa sud-coreencei Sol Mi Kim. Ocupând locul doi în grupă, Alina Dumitru a luptat pentru medalia de bronz cu sportiva clasată pe acelaşi loc în grupa întâi, Diana Ortiz (Venezuela), pe care a învins-o, cucerind astfel medalia de bronz a categoriei 48 de kilograme.

La categoria 52 de kilograme, Andreea Chiţu a avut acelaşi parcurs, cu victorie în faţa Mariei Muller (Luxemburg) şi o înfrângere, tot cu o sportivă din Coreea de Sud, Kum Ae An. Andreea Chiţu este calificată, de asemenea, în lupta pentru medalia de bronz.

La Jocurile Mondiale Militare, România mai este reprezentată de atleta Mihaela Botezan, care va concura în probele de 5.000 şi 10.000 de metri, dar şi de şase spadasini (3 fete şi 3 băieţi).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici