Allan Green vrea să boxeze cu Lucian Bute: Este un pugilist OK, dar nu îl plasez la acelaşi nivel cu băieţii care participă în Super-Six

Pugilistul Allan Green şi-a manifestat dorinţa de a evolua într-un meci împotriva lui Lucian Bute, campionul IBF al categoriei supermijlocii, afirmând despre român că este un boxer "OK", informează presa canadiană.

641 afișări
Imaginea articolului Allan Green vrea să boxeze cu Lucian Bute: Este un pugilist OK, dar nu îl plasez la acelaşi nivel cu băieţii care participă în Super-Six

Allan Green vrea să boxeze cu Lucian Bute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Allan Green (30-3, 21 KO) a afirmat că vrea să-l întâlnească pe român, după ce Glen Johnson şi Kelly Pavlik au refuzat. El l-a calificat pe Bute un pugilist "OK".

"Nu îl plasez la acelaşi nivel cu băieţii care participă în Super-Six. Cel care va câştiga acest turneu va fi considerat fără îndoială cel mai bun din lume. Bute a bătut mai mulţi boxeri buni, dar niciunul de felul celor din Super-Six", a declarat Allan Green.

Pugilistul din Oklahoma s-a declarat extrem de "concentrat" asupra carierei, după ce anul trecut sora şi verişoara lui au murit.

El a mai spus că ar accepta mai puţin bani pentru a urca în ring contra lui Bute, spre deosebire de Pavlik şi Johnson. "Nu o voi lua ca pe o lipsă de respect. Glen este un pugilist bun şi un prieten bun, dar nu cred că putea primi atâţia bani", a declarat Green.

Pugilistul Glen Johnson a refuzat o ofertă de a boxa cu Lucian Bute, considerând că i s-a făcut intenţionat o propunere foarte mică, pentru ca un astfel de meci să nu aibă loc. Reprezentanţii lui Johnson au precizat că oferta venită de la promotorii lui Bute era "cu peste un milion de dolari mai mică decât cea de 1,35 milioane de dolari făcută primului potenţial adversar, Kelly Pavlik".

La 3 august, preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat că în cazul în care partida dintre Lucian Bute şi americanul Kelly Pavlik nu va mai avea loc în toamnă, cel mai probabil adversar al pugilistului român va fi jamaicanul Glen Johnson. Obreja a afirmat că Interbox, firma care îl impresariază pe Lucian Bute, a ajuns la un acord cu promotorul lui Kelly Pavlik, compania Top Brand, însă problemele au apărut între pugilistul american şi cei care îl manageriază. Pugilistul american Kelly Pavlik a refuzat să boxeze cu Lucian Bute, invocând faptul că i se oferă o sumă de bani prea mică pentru această luptă.

Pugilistul Lucian Bute şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat în 9 iulie, la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori. Următorul adversar al lui Bute ar fi trebuit să fie Kelly Pavlik.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici