Alonso: "N-am nicio intenţie să părăsesc Formula 1"

Fernando Alonso (34 de ani), pilotul echipei McLaren-Honda, a declarat, marţi, că nu are nicio intenţie să părăsească Formula 1, înainte de terminarea contractului, la finalul sezonului din 2017, a informat BBC.

367 afișări
Imaginea articolului Alonso: "N-am nicio intenţie să părăsesc Formula 1"

Alonso: "N-am nicio intenţie să părăsesc Formula 1" (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În noiembrie 2015, Ron Dennis, conducătorul echipei McLaren, a recunoscut faptul că a discutat cu Alonso despre o pauză de un an la care s-ar fi gândit pilotul spaniol.

După testele făcute, pe circuitul din Barcelona, la începutul acestei săptâmâni, cu noul monopost, Alonso a declarat că va concura în acest sezon. "Şi în cel următor. Am un contract pe trei sezoane. Nu mă gândesc la altceva. Este un an foarte important pentru noi. Sunt ambiţii mari. Nu mă aflu în această echipă doar pentru a călători în jurul lumii, să sar într-o maşină şi să mă distrez duminica. Sunt aici să câştig", a declarat dublul campion mondial din Formula 1.

Alonso a obţinut, marţi, al nouălea timp din cea de-a doua zi de teste oficiale, organizate înaintea sezonului 2016 din Formula 1.

Honda, furnizorul de motoare pentru McLaren, l-a înlocuit pe Yasuhisa Arai cu Yusuke Hasegawa, în funcţia de coordonator al programului de Formula 1. Honda a revenit, în 2015, în Formula 1, după o pauză de şase sezoane. McLaren-Honda a terminat sezonul pe locul nouă, penultimul din clasament, şi a depăşit-o doar pe Marussia-Ferrari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici