Alou Diarra: Trebuie să învingem cu orice preţ pe Stade de France

Mijlocaşul Alou Diarra a declarat că reprezentativa Franţei se gândeşte doar la şase puncte în partidele cu România şi Luxemburg, din preliminariile Euro-2012, iar atacantul Florent Malouda spune că francezii trebuie să joace cu calm sâmbătă şi să aştepte ca românii să greşească, informează rmc.fr.

12 afișări
Imaginea articolului Alou Diarra: Trebuie să învingem cu orice preţ pe Stade de France

Alou Diarra: Trebuie să învingem cu orice preţ pe Stade de France (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Trebuie să ne creăm cele mai bune condiţii pentru calificare. Trebuie să continuăm şirul victoriilor pentru ca acest grup să câştige încredere. În Bosnia au fost lucruri pozitive, trebuie să repetăm lecţia. Antrenorul aşteaptă de la noi implicare, concentrare, disciplină. Trebuie să învingem cu orice preţ pe Stade de France, n-am mai făcut-o de un an aici. Dacă am reuşi să marcăm repede, acest lucru ne-ar elibera", a declarat, joi, mijlocaşul Alou Diarra (Girondins Bordeaux), citat de site-ul rmc.fr.

La rândul său, atacantul Florent Malouda (Chelsea Londra) a afirmat că meciurile cu România au fost întotdeauna foarte disputate.

"N-a fost niciodată uşor cu românii, au fost jocuri strânse, foarte dificile din punct de vedere tactic. Trebuie să câştigăm şi cu România, şi cu Luxemburg pentru a prelua şefia grupei. E genul de meci pe care trebuie să-l abordezi cu răbdare, cu calm, să nu ne aruncăm, ci să încercăm să găsim soluţiile potrivite şi să-i facem să greşească. Trebuie să dictăm ritmul în astfel de meciuri cu echipe bine organizate. Să spreăm că atmosfera va fi la fel ca la meciul cu Belarus, numai rezultatul să fie altul", a spus Malouda, citat de goal.com.

Selecţionerul Franţei, Laurent Blanc, a declarat că îi simte pe jucătorii săi implicaţi şi pregătiţi pentru a obţine un rezultat bun sâmbătă:

"Îi simt pe jucători implicaţi, pregătiţi fizic. Simt că jucătorii vor să crească, vreau în teren oameni care să dea sută la sută în meciul cu România. Sunt mulţumit şi de atitudinea lui Benzema. Sunt satisfăcut de modul în care au decurs antrenamentele în această săptămână. Şi antrenorul României poate fi în aceeaşi situaţie, 80 la sută ştii ce ai de făcut, dar accidentările nu le poţi prevedea", a spus Blanc, citat de Le Figaro.

Meciul Franţa - România va avea loc sâmbătă, de la ora 22.00, în Grupa D a preliminariilor pentru Euro-2012, şi va fi transmis în direct de Pro TV şi pe www.sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici