Amenda pe care o riscă Djokovic după criza de nervi din finala Australian Open. Cuvintele „acide” adresate arbitrului de scaun

Novak Djokovic riscă o amendă de 20.000 de dolari, din cauza episodului din finala de la Australian Open, când l-a ironizat pe arbitrul de scaun; totul s-a întâmplat în finalul setului al doilea, pe care Dominic Thiem l-a câştigat.

2951 afișări
Imaginea articolului Amenda pe care o riscă Djokovic după criza de nervi din finala Australian Open. Cuvintele „acide” adresate arbitrului de scaun

Sursa FOTO: Profimedia

Djokovic l-a bătut pe picior pe oficial, nemulţumit de faptul că a fost avertizat de două ori pentru întârzierea serviciului. Mai mult, sârbul l-a şi ironizat pe arbitru, spunând că s-a făcut remarcat prin intervenţiile sale. „Doar pentru că l-am atins pe pantof? Vorbeşti serios? Nu ştiam că este interzis. M-am gândit că a fost o atingere amicală, nu a fost ceva agresiv. Am făcut asta pentru că nu mi-a venit să cred că am fost sancţionat din cauza întârzierii serviciului.”

„Nici verbal nu l-am insultat, au fost câteva schimburi mai acide. În acest caz, vreau să-i mulţumesc, sincer, pentru că nu m-a avertizat din cauza acelei atingeri”, a declarat Djokovic.

Novak Djokovic s-a impus în finala masculină de simplu de la Australian Open, în faţa lui Dominic Thiem. A închis ultimul act după patru ore şi trei minute, în cinci seturi, 6-4; 4-6; 2-6; 6-3; 6-4.

Tenismenul sârb a revenit pe primul loc ATP, luni, detronându-l pe spaniolul Rafael Nadal. Podiumul este completat de elveţianul Roger Federer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici