Americanul Jujuan Cooley a "dispărut" de la BC Mureş

Fundaşul american al echipei de baschet masculin BC Mureş, Jujuan Cooley, a "dispărut" de joi din oraş, el neprezentându-se la antrenamentul programat în cursul serii, informează un comunicat al formaţiei ardelene.

408 afișări
Imaginea articolului Americanul Jujuan Cooley a "dispărut" de la BC Mureş

Americanul Jujuan Cooley a "dispărut" de la BC Mureş (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Vă informăm cu regret, că la antrenamentul echipei de azi, 5 aprilie, al echipei de Divizia A, jucătorul Jujuan Laray Cooley nu s-a prezentat. Încercând să aflăm motivul, am descoperit că respectivul a plecat din locuinţa care i-a fost repartizată, luându-şi toate lucrurile, a lăsat cheia în cutia poştală a proprietarului şi a dispărut fără urmă din oraş, fără să anunţe pe cineva de motivele plecării intempestive", se arată pe site-ul oficial al clubului din Târgu Mureş.

Oficialii de la BC Mureş nu-şi pot explica plecarea americanului, unul dintre cei mai constanţi jucători, mai ales că el avea toate drepturile finaciare achitate la zi: "Gestul lui Jujuan Laray Cooley este total de neînţeles, în condiţiile în care el nu a avut conflicte deschise cu nimeni din conducerea sau anturajul clubului, a fost plătit la zi, şi are contract valabil până la terminarea campionatului, incluzând play-off-ul. Clubul îşi rezervă dreptul de a efectua toate diligenţele juridice pe care le consideră oportune".

Cooley a jucat ultimul meci pentru BC Mureş miercuri seară, echipa sa învingând BC Timişoara, cu 85-77, în ultima etapă a sezonului regulat.

În primul tur al play-off-ului, BC Mureş urmează să joace, în 11 aprilie, cu campioana "U" Mobitelco BT Cluj. În meciurile din sezonul regulat, Cooley a avut o medie de 33 de minute jucate pe meci, cu un bilanţ de 14,4 puncte , 5,9 pase decisive şi 3,8 recuperări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici