Amicalul Brazilia-Argentina, jucat în Arabia Saudită, s-a încheiat 0-1

Echipele naţionale ale Braziliei şi Argentinei s-au întâlnit vineri, 15 noiembrie, în Arabia Saudită, acolo unde au disputat un meci amical. Partida s-a încheiat cu victoria selecţionatei "pumelor", scor 1-0, care a câştigat prin golul marcat de Messi, în minutul 13.

79 afișări
Imaginea articolului Amicalul Brazilia-Argentina, jucat în Arabia Saudită, s-a încheiat 0-1

Amicalul Brazilia-Argentina, jucat în Arabia Saudită, s-a încheiat 0-1

Argentinianul a executat o lovitură de pedeapsă, portarul a apărat, dar mingea a revenit tot la el şi a reuşit să puncteze în poarta lui Alisson. Brazilienii putea deschide scorul mai devreme, dar Gabriel Jesus a ratat un penalty, şutând puţin pe lângă poartă.

Deşi a fost un meci amical, au existat şi tensiuni pe teren. Camerele video au înregistrat un gest făcut de starul Barcelonei la adresa selecţionerului Braziliei. Messi îi transmitea lui Tite să tacă, făcând un semn cu degetul dus la gură.

La finalul partidei, antrenorul brazilienilor a explicat ce s-a întâmplat. "M-am plâns pentru că Messi trebuia să primească cartonaşul galben şi el (n.red. - Messi) mi-a zis să tac din gură. Şi s-a terminat. Nu vreau să mai vorbesc despre asta. Dacă nu aduci un arbitru mare, nu ai nicio şansă", a spus Tite, în conferinţa de presă, care a mai adăugat:

"Este o chestiune care s-a întâmplat în timpul meciului, el este extraordinar (n.red. - Messi). Messi merita galben, am avut dreptate să reclam".

Messi a declarat şi el: "În realitate, nu ştiu dacă a fost penalty". Căpitanul Barcelonei a căzut în careu după un impact cu Alex Sandro, dar jucătorul argentinian a precizat că a căzut "din inerţie".

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici