Amsterdam Arena, stadionul echipei Ajax, va fi redenumit Johan Cruyff Arena

Oficialii Federaţiei Olandeze de Fotbal au anunţat, vineri, că stadionul Amsterdam Arena va fi redenumit pentru a-l omagia pe Johan Cruyff, fostul mare internaţional care s-a stins din viaţă joi, la vârsta de 68 de ani, suferind de cancer pulmonar.

258 afișări
Imaginea articolului Amsterdam Arena, stadionul echipei Ajax, va fi redenumit Johan Cruyff Arena

Amsterdam Arena, stadionul echipei Ajax, va fi redenumit Johan Cruyff Arena

"Abia aştept momentul în care stadionul nostru va fi redenumit în Johan Cruyff Arena. Este cel mai bun omagiu pe care i-l putem plăti", a declarat astăzi Van Praag", a spus Michael van Praag, preşedintele Federaţiei Olandeze de Fotbal.

Amsterdam Arena este stadionul formaţiei Ajax Amsterdam, dar şi arena unde îşi dispută meciurile de pe teren propriu naţionala Olandei. Cruyff şi-a petrecut cea mai lungă perioadă a carierei de jucător la Ajax, echipă alături de care a cucerit trei trofee ale Ligii Campionilor.

Cruyff va fi omagiat şi cu ocazia meciului amical Olanda - Franţa, programat în această seară. Partida va fi întreruptă în minutul 14 (numărul purtat de Cruyff în cariera de jucător) în memoria acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici