Ana Bogdan a abandonat în optimile turneului de la Mumbai

Jucătoarea Ana Bogdan, cap de serie numărul 2 şi locul 111 WTA, a abandonat, miercuri, în optimile de finală ale turneului de categorie 125K de la Mumbai, din India, desfăşurat pe hard.

215 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan a abandonat în optimile turneului de la Mumbai

Ana Bogdan a abandonat în optimile turneului de la Mumbai

Bogdan a abandonat în setul doi al meciului cu franţuzoaica Alize Lim, venită din calificări şi locul 306 WTA, care conducea cu scorul de 7-6 (5), 2-0, după o oră şi 24 de minute.

În sferturi de finală, Lim o va întâlni pe jucătoarea slovenă Dalila Jakupovic, locul 252 WTA, care a trecut de canadianca de origine chineză Carol Zhao, scor 6-3, 6-4.

În primul tur, românca a învins-o, marţi, scor 6-1, 6-1, în 56 de minute de joc, pe jucătoarea mexicană Victoria Rodriguez, numărul 261 mondial. Pentru prezenţa în optimi, Ana Bogdan va primi un cec de 2.000 de dolari şi 15 puncte în clasamentul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici