Ana Bogdan, meci cu scântei la turneul de la Palermo. A pierdut 6 puncte dintr-un foc

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan (110 WTA) a reuşit să câştige un set în faţa spaniolei Sara Sorribes Tormo (41 WTA), fiind în cele din urmă eliminată din pprimul tur al turneului de tenis pe zgură de la Palermo, dotat cu premii în valoare de 200.000 euro.

617 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan, meci cu scântei la turneul de la Palermo. A pierdut 6 puncte dintr-un foc

Ana Bogdan, meci cu scântei la turneul de la Palermo. A pierdut 6 puncte dintr-un foc

Sara Sorribes Tormo, favorita numărul 4, a avut nevoie de două ore şi jumătate pentru a se impune, după ce a cedat primul set şi a revenit, adjudecându-şi următoarele două, scor final 2-6, 6-4, 6-2.

Ana Bogdan a reuşit 3 break-uri în primul set, pe care l-a câştigat cu 6-2, însă nu a mai putut repeta figura în următoarele două acte cedate, în ciuda faptului că în setul doi a condus cu 3-0.

Ana Bogdan a făcut scandal, după ce a fost penalizată cu 6 puncte, pentru că a petrecut prea mult timp la vestiare, peste 10 minute, cât prevede regulamentul.

Sportiva din Sinaia a protestat vehement înainte de începerea setului 3, cel decisiv. Nu s-a mai putut concentra şi nici recupera pe tabelă, astfel că a ratat victoria, deşi avusese un start de partidă fulminant. 

Pentru prezenţa în primul tur al competiţiei, Ana Bogdan va fi recompensată cu 2.200 euro şi 1 punct WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici