Ana Bogdan părăseşte şi competiţia de dublu de la Roland Garros

Prima concurentă din România intrată în competiţia de dublu feminin de la Roland Garros, Ana Bogdan, a părăsit miercuri competiţia, după ce a fost eliminată alături de partenera sa, americana Bernarda Pera, de cuplul alcătuit din Asia Muhammad (SUA) şi Giuliana Olmos (Mexic).

73 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan părăseşte şi competiţia de dublu de la Roland Garros

Bogdan şi Pera au fost învinse de favoritele numărul 12 în două seturi, cu 7-6 (4), 6-4, după o oră şi 45 de minute de joc.

Pentru prezenţa pe tabloul principal, Bogdan şi Pera vor fi recompensate cu 10 puncte WTA în clasamentul de dublu şi cu 17.000 euro.

În proba de dublu se mai află şi Irina Begu, alături de ucraineanca Anhelina Kalinina, Monica Niculescu, în tandem cu japoneza Makoto Ninomiya, şi Gabriela Ruse, împreună cu Marta Kostyuk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici