Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal al turneului de tenis de la Madrid

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan (102 WTA) s-a calificat miercuri la amiază pe tabloul principal al turneul de tenis feminin WTA 1000 de la Madrid, după ce a învins în trei seturi pe japoneza Nao Hibino (82 WTA), cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4.

165 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal al turneului de tenis de la Madrid

Ana Bogdan

Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de la Madrid Open, după ce a învins-o în trei seturi, în turul doi al calificărilor, pe nipona Nao Hibino.

Japoneza a câştigat primul set, în care cele două sportive au realizat împreună 5 break-uri.

Ana Bogdan a revenit în setul secund şi a egalat, cu toate că începuse mai slab, fiind condusă cu 2-0.

În decisiv Bogdan a avut avantaj 4-1, însă a fost egalată la 4-4. Finalul i-a aparţinut jucătoarei din România, care a câştigat ultimele două game-uri, asigurându-şi accesul pe tabloul principal al turneului patronat de Ion Ţiriac şi dotat cu premii în valoare totală de 2.249.105 euro.

Pentru calificare, Ana Bogdan va primi 4.025 euro, iar pentru prezenţa pe tabloul principal va fi recompensată cu 12.655 de euro şi 10 puncte WTA.

În aceeaşi fază a competiţiei, Irina Begu se confruntă miercuri, pentru un loc pe tabloul principal, cu elveţianca Stefanie Voegele (127 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici