Ana Maria Brânză, medaliată cu bronz la Campionatele Europene de scrimă

Sportiva Ana Maria Brânză a câştigat medalia de bronz la spadă feminin, la Campionatele Europene de scrimă, ce se desfăşoară la Ostrava.

273 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Brânză, medaliată cu bronz la Campionatele Europene de scrimă

Ana Maria Brânză, medaliată cu bronz la CE de scrimă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În semifinale, Ana Maria Brânză a fost învinsă de sportiva germană Britta Heidemann, scor 15-10.

Ana Maria Brânză, intrată direct în turul doi, a trecut, cu 15-12, de ucraineanca Yana Şemyakina, după care a învins-o, în optimi, cu scorul de 15-10, pe franceza Sarah Daninthe, care a trecut, în turul doi, de o altă reprezentantă a României, Loredana Iordăchioiu, cu scorul de 15-13. În sferturi, Brânză a învins-o, cu 15-14, pe italianca Bianca del Carretto.

Loredana Iordăchioiu a învins-o, în turul doi, cu scorul de 15-8, pe suedeza Iohanna Bergdahl.

Anca Măroiu a trecut, în primul tur, cu 15-10, de rusoaica Lubov Şutova, iar în turul doi cu 15-14, de ungara Edina Bekefi. În optimile probei, sportiva română a fost învinsă, cu 15-7, de elveţiana Tiffany Geroudet.

Cea de-a patra reprezentantă a României în această probă, Simona Alexandru a fost eliminată în primul tur, cu 15-10, de italianca Rossella Fiamingo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici