Ana Maria Pavăl, medalie de bronz, la CE de lupte de la Belgrad

Sportiva Ana Maria Pavăl a câştigat, joi, medalia de bronz, la categoria 55 de kilograme, la Campionatul European de lupte de la Belgrad.

131 afișări

În primele două tururi, luptătoarea clujeană a trecut de Ana Gomis (Franţa) şi finlandeza Petra Maarit Olli, dar a fost învinsă în semifinale de Nataia Şinişin (Ucraina), intrând în recalficări. În această fază, Ana Maria Pavăl a trecut de poloneza Roksana Zasina, obţinând medalia de bronz.

Tot joi, la categoria 74 de kilograme, Marius Atofani a fost eliminat din primul tur de armeanul Musa Murtazaliev, în timp ce Rareş Chintoan, la categoria 120 de kilograme, a trecut de primul adversar, letonul Dimitris Mihailovs, dar a fost învins în runda următoare de rusul Bahtiar Ahmetov. De asemenea, la categoria 67 de kilograme, Roxana Năstruşnicu a fost eliminată în turul secund de Filipova Manolova (Bulgaria), după ce în prima confruntare a trecut de Ira Tuba (Serbia).

În primele două zile ale CE de la Belgrad, delegaţia României şi-a trecut în palmares o medalie de argint, prin Estera Dobre (cat. 48 lg) şi un loc cinci, prin George Bucur (cat. 60 kg).

La CE de la Belgrad vor mai lua startul încă 7 sportivi români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici