Anatomia unor acte de teatru perfecte: Secretul lui Neymar prin care reuşeşte să simuleze accidentările

Starul brazilian de fotbal Neymar Jr. a fost criticat pentru faptul la un contact cu orice adversar, acesta generează rostogoliri spectaculoase şi îndelungate.

2389 afișări
Imaginea articolului Anatomia unor acte de teatru perfecte: Secretul lui Neymar prin care reuşeşte să simuleze accidentările

Selecţionerul echipei naţionale a Mexicului a spus că „este o adevărată ruşine pentru fotbal” şi că „nu ar trebui să existe atât de mult teatru”, însă fără să nominalizeze pe cineva, scrie The Wall Street Journal.

Este uşor de cuantificat cât de bun este Neymar când vine vorba de fotbal: a marcat două goluri la Cupa Mondială, este cel mai scump fotbalist de pe planetă, însă nu există date despre cealaltă faţetă a jocului lui Neymar.

În căutarea acestor informaţii importante, cum ar fi, de exemplu, care este poziţia preferată în momentul în care este „la pământ”, analiza urmăreşte patru meciuri ale Braziliei de la Campionatul Mondial, vizând „ieşirile” dramatice ale lui Neymar atunci când este faultat, sau atunci când simulează, în unele cazuri.

În total, Neymar a căzut de 43 de ori. Potrivit analizei WSJ, acesta a petrecut „la pământ” 8 minute şi 15 secunde în total, însă acesta este capabil să prelungească „agonia”, în special când echipa Braziliei conduce scorul.

Nicio căzătură de-a lui Neymar nu seamănă cu cealaltă. Rostogolirile sale au durat în medie 6 secunde, însă de 8 ori acesta a petrecut mai mult de 20 de secunde întins pe gazon.

Brazilia era de 5 minute şi 18 secunde la Cupa Mondială când Neymar a căzut prima oară. De când a ajuns în Rusia, cel mai lung timp în care a stat în picioare a fost de 34 de minute şi 16 secunde.

Neymar pare că este mai înclinat să „se plângă” îndelungat de loviturile primite în momentul în care meciul este strâns. Astfel, media timpului petrecut la pământ când meciul este egal a fost de 9 secunde, în timp ce în momentul în care Brazilia conducea scorul, timpul mediu petrecut de Neymar rostogolindu-se a fost de 15 secunde.

Cea mai frecventă zonă în care Neymar acuză dureri este... CITEŞTE CONTINUAREA

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici