Andone a acuzat arbitrajul lui Alexandru Tudor

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a acuzat arbitrajul lui Alexandru Tudor, despre care a spus că "a dus jocul pentru Universitatea Cluj" în meciul din etapa a XXIII-a a Ligii I, menţionând că nu se aştepta "la aşa ceva" de la centralul partidei de vineri.

22 afișări
Imaginea articolului Andone a acuzat arbitrajul lui Alexandru Tudor

Andone a acuzat arbitrajul lui Alexandru Tudor (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu am făcut o partidă prea bună, din păcate am repetat greşelile din tur. Ei au pregătit bine jocul, dar Tudor a dus jocul pentru U Cluj. Sincer nu mă aşteptam la aşa ceva din partea lui. Lui Buhuş trebuia să-i dea galben în minutul unu. Noi trebuie să ne corectăm jocul în apărare, forţa noastră este în atac, dar fotbalul te pedepseşte când te deschizi prea mult în apărare. În opinia mea, trebuia să câştigăm, acesta era rezultatul echitabil. Ei au au revenit printr-un gol precedat de un fault clar la duelul dintre Diabate şi Delgado. Practic au revenit pe greşeala arbitrilor, dar nu e treaba mea să analizez", a spus Andone în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a adăugat că echipa sa mai poate spera la locul 2 în clasament dacă va câştiga următoarele 3-4 meciuri: "Este greu să mai sperăm la locurile fruntaşe, dar dacă vom lega 3-4 victorii ne-am putea gândi la locul 2".

Andone a menţionat că îi urează fostului jucător de la Dinamo, Claudiu Niculescu, să marcheze cât mai multe goluri, însă nu în poarta formaţiei bucureştene. "Lui Claudiu îi urez să dea cât mai multe goluri, dar nu împotriva noastră. Mă bucur că a reînceput să înscrie, înseamnă că schimbarea îi prieşte", a spus Andone.

Echipa Universitatea Cluj a învins, vineri, la Mediaş, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I. Golurile clujenilor au fost marcate de Claudiu Niculescu '17 şi Nasser Menassel '72, în timp ce pentru Dinamo a punctat Dănciulescu '68.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici