Andone: A fost o seară în cinstea lui nea Sandu

Tehnicianul echipei FC Rapid, Ioan Andone, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 5-1, că acest succes a fost în cinstea fostului rapidist Sandu Neagu, decedat sâmbătă după ce a suferit un stop cardiorespirator.

16 afișări
Imaginea articolului Andone: A fost o seară în cinstea lui nea Sandu

Andone: A fost o seară în cinstea lui nea Sandu (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Nu prea sunt multe de spus despre meci, au spus suficient de multe băieţii în teren. A fost o seară în cinstea lui nea Sandu (n.r. - Sandu Neagu), care a văzut ultimul nostru antrenament pe acest teren. Când a plecat de aici avea piciorul imobilizat. Eu l-am ajutat să urce pe targă şi mi-a zis atunci că n-o să vadă meciul cu Steaua. Privirea lui nu o s-o uit niciodată. Băieţii au jucat mult şi pentru nea Sandu", a spus Andone.

Tehnicianul giuleştenilor s-a arătat încântat de faptul că suporterii au umplut stadionul: "Mă bucur că s-a umplut iar stadionul şi că i-am adus pe suporteri la meci. Am şi eu un merit, dar mic, meritul este al jucătorilor că m-au înţeles repede. Pentru mine sunt trei puncte, altfel era situaţia dacă mă băteam acum la titlu. M-au interesat trei puncte în primul rând, că a ieşit şi spectacol în acest meci e altceva. E bine că am reuşit să înscriem, deşi în apărare mai e puţin de lucru. Eu speram să fac şapte puncte din nouă, dar mi-a stricat planul Ceahlăul. Mă bucur că am arătat ca o echipă şi că i-am bucurat pe suporteri. Ştiu spiritul Rapidului, suporterii de aici sunt un atu foarte important, în puţine locuri Steaua a fost pusă sub presiune ca aici".

Andone consideră că scorul putea fi şi mai mare: "Scorul era mult mai mare dacă nu eram noi egoişti, pentru că, la 4-1, fiecare jucător voia să dea gol. E normal, pentru că nu ştii când o mai prinzi pe Steaua într-o asemenea situaţie".

Ioan Andone a afirmat că dacă Rapidul va continua seria bună de rezultate, va fi acceptat în Giuleşti. "Dacă or să fie în continuare rezultate bune cred că o să fiu adoptat aici, la Rapid, dar nu va fi simplu în continuare, avem meci foarte foarte greu cu Oţelul Galaţi şi dacă ajungem în Liga Europa de pe locul 5 sau 6 nu va fi uşor, va trebui să trecem 2-3 tururi preliminare şi nu e simplu deloc", a precizat Andone.

Antrenorul Rapidului a declarat că nu este interesat de faptul că CFR Cluj este mai aproape de titlu după înfrângerea Stelei. "Ioniţă e în regulă, nu a jucat extraordinar la Cluj şi nici la Piteşti, dar acum a înţeles ce i-am spus şi sunt sigur că n-o să uite niciodată acest meci. Nu mă interesează că victoria asta împinge pe CFR sau nu spre titlu, eu nu sunt arbitrul nimănui", a spus Andone.

Formaţia Rapid a câştigat, duminică seară, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, cu scorul de 5-1 (4-1), meciul susţinut în compania echipei Steaua, în cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici