Andone: Acesta a fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre

Antrenorul Ioan Andone a calificat partida câştigată de Dinamo, cu scorul de 3-2, în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş, drept una dintre cele mai proaste ale echipei sale în acest sezon, menţionând că unii dintre jucătorii săi au făcut "greşeli care nu pot fi trecute cu vederea".

10 afișări
Imaginea articolului Andone: Acesta a fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre

Andone: Acesta a fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am obţinut trei puncte importante, dar nu am avut o evoluţie satisfăcătoare. A fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre de până acum, poate cel mai prost de pe teren propriu. Am obţinut trei puncte, dar mă îngrijorează forma unor jucători. Deşi s-au pregătit foarte bine, au fost foarte multe greşeli tehnice, tactice. Nu se poate să-ţi treacă mingea pe sub talpă, am făcut nişte greşeli peste care nu putem să trecem. La un moment dat eram în creştere în joc, dar acum scădem din păcate", a spus Andone în conferinţa de presă de după meci.

Andone a precizat că jocul echipei a fost salvat de cei care au intrat în repriza a doua şi că elevii săi trebuie să-şi îmbunătăţească evoluţiile dacă vor să câştige următoarele meciuri. "Ne-au salvat jucătorii care au intrat şi asta este bine. Ne aşteaptă trei meciuri de foc, primul (n.r. - cu CFR Cluj) poate cel mai greu, apoi vom vedea care este situaţia noastră. Vom întâlni trei echipe foarte bune şi nu vom avea nicio şansă dacă vom evolua ca azi. A fost greu, pentru că am jucat prost. Nu ştiu dacă a fost penalti sau nu, dar Andrei mi-a spus că a fost împiedicat. Şi jucătorii lor au fost foarte nervoşi şi este normal când vezi că îţi ia cineva punctele, dar cred că golurile au fost înscrise corect", a mai spus antrenorul echipei Dinamo.

La rândul său, marcatorul primului gol, Marius Alexe, a declarat că vrea să continue să joace la Dinamo şi că nu se gândeşte la o ofertă din străinătate. "Am avut emoţii pentru că ne gândeam că ne va fi greu să revenim, dar este bine că am reuşit şi că s-a terminat aşa. Nu mă gândesc la oferte din străinătate. Nu mă gândesc să plec, vreau să joc şi să-mi ajut echipa. Vreau să ajung pe podium. Hagi a fost un jucător mare şi un antrenor mare, dar nu ştiu dacă a existast sau va veni o ofertă pentru mine de la Galatasaray", a spus Alexe.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-2), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Pentru Dinamo au marcat Marius Alexe '16, Andrei Cristea '70 (penalti) şi Scarlatache '74, în timp ce golurile formaţiei Gaz Metan Mediaş au fost reuşite de Liţu '22 şi Trtovac '36.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici