Andone: Am avut oferte exorbitante. Puteam să câştig dublu acum

Florin Andone a recunoscut pentru cotidianul AS că se îndoieşte de decizia luată în vară de a nu pleca de la Deportivo la Coruna. Atacantul român în vârstă de 24 de ani i-a cerut mai multe minute antrenorului lui Depor, Cristobal Parralo.

228 afișări
Imaginea articolului Andone: Am avut oferte exorbitante. Puteam să câştig dublu acum

Andone: Am avut oferte exorbitante. Puteam să câştig dublu acum

Brighton şi Everton sunt două dintre echipele care s-au arătat interesate de transferul lui Florin Andone, dar atacantul a fost cel care a hotărât că nu este momentul oportun pentru a pleca din Spania. Cum lucrurile nu s-au derulat în direcţia potrivită, Andone pare că regretă că nu a plecat: "Am avut oferte exorbitante. Puteam să câştig mai mult de dublu faţă de acum şi nu am forţat lucrurile. În vară am discutat cu Mel şi cu Richard Barral şi le-am spus: «Vreau să rămân. Mă simt încrezător şi important». Însă acum gândesc altfel şi mă îndoiesc că decizia de a rămâne a fost cea mai bună. Nu vreau să plec de la Deportivo, dar lucrurile trebuie să se schimbe. Nu mă simt bine şi nu sunt mulţumit. Încerc să nu mă gândesc la asta, dar în zilele de meci aproape că nu mai resist, îmi vine să plâng. Să treci de la a fi titular indiscutabil şi dorit de multe echipe la a nu juca este foarte greu".

Deşi a primit asigurări că va fi om de bază la Depor, evoluţiile sale mai puţin reuşite l-au scos din primul "11": "Este un moment dificil. Nu am mai trăit o astfel de situaţie de mai multe sezoane. De patru sau cinci sezoane jucam aproape în fiecare meci. Acum joc foarte puţin, în multe meciuri sunt rezervă… este o situaţie foarte neplăcută. Nu mă aşteptam să fiu folosit atât de puţin după toate discuţiile din vară. Au existat oferte foarte mari pentru mine şi nu mi-am dorit să plec. Însă nu are sens să gândesc negativ şi să plâng, asta nu rezolvă nimic.

Nu mi-ar plăcea să îmi fac din nou bagajele, aş vrea să rămân, dar vreau să joc. Am 24 de ani şi nu accept să fiu pe banca de rezerve. Ştiu că antrenorul este cel care decide. Nu spun că sunt mai bun decât altcineva, şi nu mă refer la Lucas, dar nu vreau să fiu rezervă un an întreg. La 33 de ani sau mai mult da, dar nu la 24 de ani. Vreau să îmi câştig un loc în echipă, vreau să fiu titular şi să ajut", a declarat Andone pentru AS.

Andone nu a reuşit să impresioneze nici la naţională, acolo unde a marcat un singur gol, în amicalul cu Italia, scor 2-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici