Andone: Am câştigat trei puncte importante, a fost o victorie muncită

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, vineri, că jucătorii săi au obţinut o victorie muncită şi meritată în meciul cu Gloria Bistriţa, din etapa a XII-a, apreciind că formaţia sa a câştigat trei puncte importante după partida cu Steaua.

19 afișări
Imaginea articolului Andone: Am câştigat trei puncte importante, a fost o victorie muncită

Ioan Andone: Am câştigat trei puncte importante, a fost o victorie muncită (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am câştigat trei puncte importante, iată că victoria cu Steaua se confirmă. Jucătorii au muncit mult pentru o victorie greu obţinută. La 1-0 am avut şi şansă, pentru că Gloria şi-a creat două ocazii mari. Dacă se făcea 1-1, nu ştiu dacă mai aveam puterea să revenim. Am riscat jucând la un moment dat cu patru atacanţi, dar uite că Andrei Cristea a intrat, a dat gol şi s-a terminat meciul. Am fost mai buni ca Gloria şi este de remarcat că este primul nostru joc în care nu luăm gol", a spus Ioan Andone la conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a adăugat că preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, i-a spus că a visat rezultatul meciului de vineri seară: "De dimineaţă, mi-a spus Borcea, la cafea, că a visat că o să batem cu 2-0 şi i-am spus că poate a visat urât. Eu nu cred în vise, doar în rezultatul final".

Referitor la titularizarea lui Ionel Dănciulescu, Andone a precizat: "Era timpul să joace şi Dănciulescu, care se supărase că nu a evoluat cu Steaua, dar a înţeles, pentru că trebuie să joace rând pe rând şi toţi trebuie să înscrie. Azi a fost rândul lui Marius Niculae să stea pe bancă, chiar dacă a dat gol cu Steaua. Bine că am trecut peste acea perioadă proastă, în care jucătorii îşi pierduseră încrederea şi în care nu vedeam soluţii, pentru că oricât de bine jucam, pierdeam".

Tehnicianul echipei Dinamo l-a remarcat de la Gloria Bistriţa pe fundaşul Szukala. "De la Gloria mi-a plăcut Szukala, un jucător interesant, unul dintre cei mai buni fundaşi din România. Are calităţi tehnice bune, nu este un ţărănuş", a spus Ioan Andone.

Andone a comentat şi informaţiile potrivit cărora Gabriel Torje ar putea ajunge la Galatasaray, echipă preluată, vineri, de Gheorghe Hagi, spunând: "Torje este cam scump şi pentru Galata".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din cadrul etapei a XII-a din Liga I. Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Dănciulescu '15 şi Andrei Cristea '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici