Andone: Dacă terminăm între primele trei şi luăm cupa putem spune că e un sezon acceptabil

Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat marţi, la revenirea din cantonamentul din Antalya, că în cazul în care echipa sa va termina returul Ligii I între primele trei formaţii şi va câştiga Cupa României poate spune că a fost un sezon acceptabil pentru "alb-roşii".

9 afișări
Imaginea articolului Andone: Dacă terminăm între primele trei şi luăm cupa putem spune că e un sezon acceptabil

Andone: Dacă terminăm între primele trei şi luăm cupa putem spune că e un sezon acceptabil (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"A fost un turneu de pregătire bun, aşteptăm să înceapă campionatul pentru că suntem nerăbdători. Cred că au fost destul de multe meciuri de pregătire, sunt mulţumit de ceea ce am realizat în Antalya. Eu sunt mulţumit că am reuşit tot ceea ce ne-am propus în Antalya. Cred că nu avem voie să ratăm acest sezon şi să terminăm între primele şase. Dacă terminăm între primele trei şi luăm cupa putem spune că e un sezon acceptabil. Dacă nu, pentru noi va fi un eşec total. Jucătorii au muncit mult. Dacă terminăm bine acest campionat putem spune că proiectul nostru cu jucători tineri este unul bun. Eu cred că soluţia pentru Dinamo va fi tinerii. Din 24 de jucători, opt sunt cu mare experienţă şi cei mici trebuie să înveţe de la ei. Eu aştept multe de la cei pe care i-am avut în Antalya", a declarat Andone.

Tehnicianul a mai spus că îl aşteaptă pe atacantul Ciprian Marica la Dinamo, după ce acesta a fost exclus din lot de către conducerea grupării germane VfB Stuttgart:

"Nu ştiu nimic despre o posibilă revenire a lui Giani Kiriţă la Dinamo. Pe Marica îl aşteptăm şi mâine. Dacă doreşte să aibă meciuri în picioare îl aştept oricând cu plăcere. Marica a fost un produs sută la sută al lui Dinamo şi îl aşteptăm. Cum e şi Mihalcea sau Giani Kiriţă. Nu ştiu ce situaţie a avut la Stuttgart, e un club într-o situaţie disperată, retrogradează şi măsurile care se iau sunt radicale. De ce, nu ştiu".

Atacantul român al echipei germane VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a fost exclus, marţi, din lot, după declaraţiile pe care le-a făcut cu referire la situaţia sa de la club, urmând să se antreneze individual pe termen nedefinit.

În cele opt partide amicale din Antalya, Dinamo a înregistrat două înfrângeri, scor 0-3 cu Austria Viena şi 0-2 cu NK Olimpija Ljubljana, trei victorii, 2-0 cu Obolon Kiev, 4-0 cu Dacia Chişinău şi 1-0 cu FK Andijan şi trei remize, scor 0-0 cu Partizan Belgrad, 1-1 cu Hajduk Split şi 0-0 cu Gyeongnam FC.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici