Andone: Dacă vom câştiga următoarele trei jocuri vom fi campioni, dar avem meci greu de tot cu U.Cluj

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat după victoria din meciul cu Dinamo, scor 1-0, că.formaţia sa va câştiga în mod sigur campionatul dacă va învinge în următoaele partide, dar va avea o confruntare extrem de grea cu Universitatea Cluj.

172 afișări
Imaginea articolului Andone: Dacă vom câştiga următoarele trei jocuri vom fi campioni, dar avem meci greu de tot cu U.Cluj

Andone: Dacă vom câştiga următoarele trei jocuri vom fi campioni, dar avem meci greu de tot cu U.Cluj (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"A fost un meci greu, în care ne-am luptat şi în care ne-am propus să nu luăm gol. Meciul se ducea spre un egal, dar tot din vina noastră. În ultimele trei etape ne-a ieşit asta, pentru că aveam probleme mari din acest punct de vedere. Avem noroc şi de Kapetanos, care este un tip inteligent, dar nu e refăcut complet. Însă el ne-a câştigat ultimele două meciuri datorită inspiraţiei. Dacă vom câştiga următoarele trei jocuri vom fi sigur campioni, dar avem meci greu de tot cu Universitatea. La titlu ne batem cu noi, nu cu ceilalţi. Nu ne considerăm campioni încă, dar putem fi", a spus Andone.

El a precizat că suporterii dinamovişti sunt supăraţi: "Unii m-au aplaudat, iar alţii m-au înjurat. Pe ei nu pot să-i bucur nicicum. Totuşi au fost mulţi pe stadion pentru ora la care s-a jucat".

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I, în care liderul campionatului a înscris în minutul 90, de Kapetanos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici