Andone: Mai avem şanse teoretice la Liga Europa

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Ioan Andone, a declarat, luni, după victoria din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0, că formaţia giuleşteană mai are doar şanse teoretice să se claseze pe un loc care să-i permită să joace în sezonul viitor în Liga Europa.

13 afișări
Imaginea articolului Andone: Mai avem şanse teoretice la Liga Europa

Andone: Mai avem şanse teoretice la Liga Europa (Imagine: Bogdan_Maran/Mediafax Foto)

"Am făcut o primă repriză proastă. Am încercat un 4-3-3, iar în repriza a doua un 4-4-2 aşa cum trebuie să joace Rapid. A doua repriză a fost mai bună, ne-am creat ocazii şi am reuşit să marcăm. Nu ştiu la locul şase dacă mai sunt şanse, să zicem că avem şanse teoretice la Europa, iar noi încercăm. În prima repriză poate nici jucătorii n-au înţeles ce le-am cerut, pentru că nu am făcut decât două antrenamente tactice. Oricum, din punctul meu de vedere, ghinion nu există în fotbal. Ataci şi trebuie să dai gol până la urmă. Săpunaru a făcut o comoţie şi de aceea l-am schimbat. Şi-a revenit destul de greu, Lazăr i-a dat două palme să-l trezească. Sper să-l pot folosi în următorul meci", a spus Andone.

Echipa Rapid Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, formaţia Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0 (0-0), într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici