Andone va semna un contract pe un sezon cu ŢSKA Sofia

Tehnicianul Ioan Andone va semna un contract pentru un sezon cu gruparea bulgară ŢSKA Sofia, informează Pro TV.

15 afișări
Imaginea articolului Andone va semna un contract pe un sezon cu ŢSKA Sofia

Andone va semna un contract pe un sezon cu ŢSKA Sofia (Imagine: Mediafax Foto)

Vineri, site-ul sportal.bg a scris că ntrenorul Gheorghe Hagi se numără printre tehnicienii propuşi pentru preluarea echipei ŢSKA Sofia. Site-ul novinite.com a anunţat, vineri, că Miodrag Jesici, fost tehnician al formaţiei CS Otopeni, a refuzat oferta de a prelua pe ŢSKA Sofia, deoarece nu şi-a putut rezilia contractul cu actuala sa formaţie, Al Ittihad (Libia).

Postul de antrenor al echipei ŢSKA Sofia, la care evoluează şi jucătorii români Florentin Petre şi Daniel Pancu, a rămas liber după ce Luboslav Penev şi-a dat demisia, miercuri, împreună cu întreaga sa echipă tehnică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici