Andrea Della Valle: Mutu este scos de pe lista de transferuri

Preşedintele AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a declarat, duminică seară, că Adrian Mutu nu mai este pe lista de transferuri şi nu mai face parte nici din lotul echipei toscane, informează fiorentina.it.

69 afișări
Imaginea articolului Andrea Della Valle: Mutu este scos de pe lista de transferuri

Andrea Della Valle: Mutu este scos de pe lista de transferuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu m-a trădat şi m-a rănit. Vom vedea ce vom face, dar nu cu impresarul care m-a ofensat. În acest moment, Mutu este scos de pe piaţa transferurilor. Vom rezolva situaţia cu el. A fost un an în care i-am fost aproape, dar suntem dezamăgiţi. În acest Mutu este scos de pe piaţa transferurilor şi din lot pentru că a lăsat echipa înainte de un meci. În ceea ce mă priveşte este scos de piaţa transferurilor, dar nu este o pedeapsă. A fost o lipsă de respect să plece înainte de un meci important, la sfatul impresarului, având în vedere sprijinul acordat de noi", a declarat Andrea della Valle.

Atacantul Adrian Mutu a fost exclus, vineri de la antrenamentele şi pregătirea echipei Fiorentina, pentru încălcarea obligaţiilor contractuale. Miercuri, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea italiană nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract şi că jucătorul român a fost jignit de oficialii viola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici