Andreea Aanei, triplă medaliată cu bronz la CE de haltere de la Tel Aviv

Sportiva română Andreea Aanei a câştigat, sâmbătă, medaliile de bronz la smuls, aruncat şi total la categoria +75 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Tel Aviv (Israel)

135 afișări
Imaginea articolului Andreea Aanei, triplă medaliată cu bronz la CE de haltere de la Tel Aviv

Andreea Aanei, triplă medaliată cu bronz la CE de haltere de la Tel Aviv (Imagine: Mediafax Foto)

Andreea Aanei a ridicat 111 kilograme la smuls, şi 138 kg la aruncat, totalul său fiind de 249 de kilograme, informează easywl.com.

La total, medaliile de aur i-au revenit sportivei ruse Tatiana Kaşirina (143 kg - smuls, 180 kg - aruncat, 323 kg - total), iar pe locul doi s-a clasat Iulia Konovalova, tot din Rusia (115, 150, 265).

 

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici