Andreea Mitu, în turul doi al calificărilor la turneul de la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Andreea Mitu, locul 214 WTA, a acces, marţi, în turul doi al califciărilor turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a învins-o, cu scorul de 7-5, 7-6 (8), pe americanca Sachia Vickery, locul 186 WTA.

149 afișări
Imaginea articolului Andreea Mitu, în turul doi al calificărilor la turneul de la Wimbledon

Andreea Mitu, în turul doi al calificărilor la turneul de la Wimbledon (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

În faza următoare, românca va juca împotriva învingătoarei din meciul Luksika Kumkhum (Thailanda), locul 126 WTA, cap de serie numărul 12 - Olga Savciuk (Ucraina), locul 202 WTA.

Şi Alexandra Dulgheru, locul 105 WTA, a acces, marţi, în turul doi al calificărilor de la Wimbledon. Dulgheru, cap de serie numărul 5 în calificări, a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 6-3, pe Nastassja Burnett (Italia), poziţia 163 în ierarhia mondială.

Calificarea în manşa a doua a preliminariilor este recompensată cu 6.750 de lire sterline şi 20 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici