Andreea Mitu s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Istanbul

Jucătoarea de tenis Andreea Mitu a câştigat, vineri, alături de sportiva turcă Ipek Soylu, partida cu perechea rusă Natela Dzalamidze/Veronika Kudermetova, scor 6-2, 6-2, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Istanbul, disputat pe zgură şi dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

140 afișări
Imaginea articolului Andreea Mitu s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Istanbul

Andreea Mitu s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Istanbul (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Meciul a durat o oră şi patru minute. Pe durata partidei, Mitu şi Soylu şi-au pierdut o singură dată serviciul şi au reuşit 5 break-uri pe serviciul adversarelor.

Andreea Mitu (locul 136 în clasamentul de dublu WTA) şi Ipek Soylu (184 WTA) au evoluat pentru a doua oară împreună, în cadrul turneului din Turcia. În optimile de finale ale WTA Istanbul, Mitu şi Soylu au trecut de dublul ceh Lenka Kuncikova/Karolina Stuchla, scor 6-3, 3-6, 11-9.

Pentru accederea în semifinale la Istanbul, Mitu şi Soylu vor primi 110 puncte WTA şi un cec în valoare de 3,435 de dolari. Românca şi turcoaica se vor confrunta, pentru un loc în finală, cu dublul japonez Nao Hibino/Kurumi Nara.

Andreea Mitu (24 de ani) a participat şi la simplu în cadrul turneului de la Istanbul, unde a fost eliminată în optimi de finală. Andreea a câştigat primul meci, cu Yanina Wickmayer (Belgia, locul 42 WTA), scor 7-5, 6-4, dar a pierdut cu Stefanie Vogele (Elveţia, 116 WTA), scor 4-6, 1-6.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici