Andreea Mitu s-a calificat în turul doi la Bad Gastein

Jucătoarea de tenis Andreea Mitu, locul 72 WTA, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului de la Bad Gastein (Austria), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

263 afișări
Imaginea articolului Andreea Mitu s-a calificat în turul doi la Bad Gastein

Andreea Mitu s-a calificat în turul doi la Bad Gastein (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Mitu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 6-7 (5), 7-6 (5), după două ore şi 58 de minute, pe Barbara Haas (Austria), beneficiară a unui wild-card şi poziţia 307 în ierarhia mondială.

În turul doi, Andreea Mitu o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Anna Karolina Schmiedlova, cap de serie numărul 7, locul 44 WTA şi câştigătoarea săptămâna trecută la BRD Bucharest Open, şi Patricia Mayr-Achleitner (Austria), beneficiară a unui wild-card şi poziţia 205 în clasamentul mondial.

Pentru performanţa reuşită la Bad Gastein, Mitu va primi 30 de puncte WTA şi un cec în valoare de 2.742 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici