Andreea Mitu şi Rosalie Van der Hoeck s-au calificat în turul doi la turneul de tenis de la Palermo

Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu şi partenera ei olandeză Rosalie Van der Hoeck s-au calificat marţi seara în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Palermo, dotată cu premii totale în valoare de 189.708 euro.

176 afișări
Imaginea articolului Andreea Mitu şi Rosalie Van der Hoeck s-au calificat în turul doi la turneul de tenis de la Palermo

Sursa foto: Mediafaxfoto

Mitu şi Van der Hoeck, favoritele numărul 2 ale competiţiei, au învins în primul tur perechea alcătuită din spaniola Lara Arruabarrena-Vecino şi indonesianca Beatrice Gumulya. Meciul a fost decis în supertiebreak, scor final 4-6, 6-4, 10-7.

După un prim set cu un joc slab, în care au pierdut 3 game-uri pe propriul serviciu, Mitu şi Van der Hoeck au reuşit să restabilească egalitatea, după ce au revenit în setul 2 de la 1-3.

În supertiebreak, Mitu şi partenera ei au condus cu 5-1 şi au fost la un pas de a fi egalate, adversarele apropiindu-se la 7-6.

În cele din urmă Mitu şi Van der Hoeck au câştigat cu 10-7 şi au trecut în turul 2 unde vor întâlni cuplul ruso-german Alexandra Panova/ Julia Wachaczyk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici