Andreescu a fost numită sportiva anului în Canada. Bianca a intrat în istoria ţării

Bianca Andreescu (19 ani) a devenit, luni, prima tenismenă care câştigă trofeul „Lou Marsh”, acordat celui mai bun sportiv dintr-un an în Canada.

190 afișări
Imaginea articolului Andreescu a fost numită sportiva anului în Canada. Bianca a intrat în istoria ţării

Andreescu a fost numită sportiva anului în Canada. Bianca a intrat în istoria ţării

Potrivit WTA, Bianca Andreescu câştigat trofeul "Lou Marsh", fiind votată în unanimitate. Printre nominalizaţii la premiul de cel mai bun sportiv canadian al anului 2019 s-au mai aflat Brooke Henderson (golf), Jordan Binnington (hochei pe gheaţă), Andre Da Grasse (atletism) şi Mike Soroka (baseball).

Andreescu a fost surpriza anului 2019 în tenisul feminin. Sportiva de origine română a câştigat turneele de la Indian Wells, Toronto şi US Open, terminând anul 2019 pe locul 5 WTA.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru acest premiu! Nu mă aşteptam să fiu prima tenismenă care să câştige, e incredibil. Succesul meu din acest an nu ar fi fost posibil fără toată susţinerea Canadei. Sportul canadian a fost incredibil în acest an şi cu siguranţă sunt şi alţi sportivi care meritau o parte din acest premiu. Toţi ne motivăm reciproc pentru a fi mai buni. Aştept cu nerăbdare să văd ce va aduce anul 2020. Sunt mândră să reprezint Canada la cel mai înalt nivel", a declarat Andreescu, după primirea distincţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici