Andrei Burcă, CFR Cluj: „Era cazul să îmi ajut şi eu echipa”

  • CFR Cluj a remizat luni seara cu FCSB, în derby-ul Ligii 1, scor final 1-1.
  • Marcatorul golului egalizator al ardelenilor, fundaşul Andrei Burcă, a recunoscut că CFR a făcut o partidă mai puţin reuşită, dar că echipa a nu a cedat şi a sperat că poate reveni.
475 afișări
Imaginea articolului Andrei Burcă, CFR Cluj: „Era cazul să îmi ajut şi eu echipa”

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Am meritat victoria în această seară, pentru că am suferit, am ştiut să suferim. Ne-am luptat, am venit după o perioadă dificilă, cu foarte multe meciuri. S-a simţit această încărcătură. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm şi de aceea, probabil, am avut o partidă mai puţin reuşită, cu foarte multe momente tensionate. Trebuie să fim realişti, am ţipat mult unii la alţii şi nu ştiu cât fotbal s-a jucat azi.”, a declarat Burcă la Digi Sport, la interviul de după meci.

„Am sperat, am crezut în noi că putem reveni în această partidă. A fost foarte important să nu pierdem, pentru moral, ca să îi ţinem departe de noi. Nu ştiu dacă a fost sau nu penalty. Lăsăm specialiştii să judece. Este important că nu am cedat, am crezut până în ultimul minut şi am reuşit să egalăm.”

Burcă şi-a recunoscut vina la penalty-ul acordat celor de la FCSB: „Eu sunt vinovat, eu am făcut acel penalty. S-a ajuns prea uşor în acea situaţie, nu mai aveam ce face, trebuia să intervin, pentru că era unu la unu cu Arlauskis.”

Fundaşul ardelenilor s-a declarat bucuros pentru primul gol marcat în sezonul acesta: „Am mai marcat un astfel de gol (pe finalul partidei n.r.) împotriva lui Celtic, când trebuia să ieşim din grupe. Acum mă bucur enorm, nu marcasem niciodată în acest sezon, şi era cazul să îmi ajut şi eu echipa. De acum suntem la mâna noastră şi trebuie să facem cel puţin aceleaşi puncte ca cei de pe locul 2.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici