Andrei Gag, vicecampion mondial la aruncarea greutăţii

Este pentru prima dată, după 12 ani, când atletismul românesc câştigă o medalie la o competiţie mondială indoor după 12 ani.

669 afișări
Imaginea articolului Andrei Gag, vicecampion mondial la aruncarea greutăţii

Andrei Gag, vicecampion mondial la aruncarea greutăţii (Imagine: Facebook)

În cea de-a doua zi a Campionatelor Mondiale Indoor, ce se desfăşoară la Portland, Andrei Gag a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere, la greutate, cu o primă încercare care măsurat 20,89 m. Campion mondial a devenit Tomas Walsh din Noua Zeelandă, cu o aruncare de 21,78 m, care a reprezentat şi cea mai bună performanţă mondială a sezonului, în timp ce medalia de bronz a revenit croatului Filip Mihalievic(20,87 m).

Bianca Răzor a ratat calificarea în finala de la 400 m, după ce a terminat cursa pe poziţia a noua, cu timpul de 53, 24, la numai 21 de sutimi de pozitia ce i-ar fi asigurat accesul în ultimul act al competiţiei.

La săritura în lungime, Alina Rotaru a trebuit să se mulţumească cu locul zece, cu o a doua încercare care a măsurat 6,45 m, în timp ce Caudia Bobocea, la 1500 m, a terminat întrecerea pe locul 15 (4:12,38), după faza seriilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici