Andrei Muntean şi Diana Bulimar, medaliaţi cu argint la JO de Tineret de la Singapore

Sportivii români Andrei Muntean şi Diana Bulimar au câştigat, duminică, medaliile de argint ale probelor de paralele, respectiv sol, din cadrul concursului de gimnastică de la Jocurile Olimpice de Tineret de la Singapore, informează site-ul oficial al competiţiei.

25 afișări
Imaginea articolului Andrei Muntean şi Diana Bulimar, medaliaţi cu argint la JO de Tineret de la Singapore

Andrei Muntean şi Diana Bulimar, medaliaţi cu argint la JO de Tineret de la Singapore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muntean s-a clasat pe locul doi în concursul masculin de paralele, cu un punctaj de 14.150. Proba a fost câştigată de ucraineanul Oleg Stepko, cu 14.400 puncte.

Diana Bulimar a fost notată la sol cu 14.325, fiind devansată pe podium doar de sportiva chineză Tan Sixin (14.525).

La atletism, Monica Florea s-a clasat pe locul 5 în proba de 3000 de metri, cu timpul de 9 minute 38 de secunde şi 64 de sutimi, cea mai bună performanţă a sa.

Claudiu Cimpoeru a ocupat poziţia a 10-a în proba masculină de 3000 de metri, cu timpul 8:32.85.

La canoe 1 sprint, Andrei Liferi s-a clasat pe locul patru, el pierzând duelul pentru medalia de bronz cu mexicanul Pedro Castaneda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici