Andrei Pavel a devenit tată pentru a treia oară

Andrei Pavel (49 de ani), cel mai bun jucător de tenis la simplu de la Ilie Năstase încoace, are, de astăzi, încă o fetiţă.

1931 afișări
Imaginea articolului Andrei Pavel a devenit tată pentru a treia oară

Vestea naşterii a fost anunţată chiar de fostul număr 13 ATP, pe contul său de Instagram. Numele micuţei este Andreea.

Retras din activitate, Pavel este acum antrenor de tenis, iar într-o anumită perioadă a colaborat cu Simona Halep.

În plan personal, „Cneazul” este divorţat din 2014, iar din 2018 are o relaţie cu Adriana Vărbanciu, după ce o vreme s-a iubit cu jucătoarea austriacă de tenis Tamira Paszek. Din căsnicia cu germanca Simone, cu care s-a însurat în 1994, Pavel are o fată, Carolina Elena, şi un băiat, Marius Lukas.

Printre persoanele care l-au felicitat pe Instagram pe constănţean pentru că a devenit din nou tătic se numără Sorana Cîrstea, cea mai în vogă jucătoare de tenis a momentului (recent semifinalistă la turneul WTA 1000 de la Miami), Horia Tecău, cel mai bun jucător de tenis la dublu din istoria României şi actual căpitan nejucător al echipei de Billie Jean King Cup, precum şi Ileana Lazariuc sau Amalia Năstase, fostă soţie de-a lui „Nasty”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici