Andrei Pavel: Jucătorii m-au anunţat că nu mai sunt căpitan, dar federaţia nu mi-a comunicat nimic

Fostul tenisman Andrei Pavel a declarat, într-un interviu, că jucătorii Gabriel Trifu şi Horia Tecău l-au anunţat că a fost demis din funcţia de căpitan nejucător al echipei României de Cupa Davis, dar că federaţia nu i-a comunicat acest lucru, informează Prosport.

334 afișări
Imaginea articolului Andrei Pavel: Jucătorii m-au anunţat că nu mai sunt căpitan, dar federaţia nu mi-a comunicat nimic

Andrei Pavel: Jucătorii m-au anunţat că nu mai sunt căpitan, dar federaţia nu mi-a comunicat nimic (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"M-au sunat Gabriel Trifu şi Horia să-mi spună că m-au dat afară. De la federaţie n-am primit niciun e-mail, niciun telefon. N-am mai pomenit aşa ceva, mi se pare o chestie foarte rea. N-au caracter, dacă este adevărat. Federaţia poate să facă schimbări, dar este absolut incorect să nu fiu anunţat. Nu cred că are vreo legătură cu rezultatele. Nu am avut niciun conflict cu nimeni. Dar, când au fost alegeri, am spus că mi se pare mai potrivit ca Florin Segărceanu să fie preşedinte. Poate că mi se trage de aici, altceva nu pot să-mi închipui. Ori eşti cu ei, ori împotriva lor", a spus Pavel pentru cotidianul Prosport.

Potrivit sursei citate, membrii Comitetului Director al Federaţiei Române de Tenis au decis, săptămâna trecută, cu patru voturi pentru şi unul împotrivă, să se renunţe la serviciile lui Andrei Pavel.

"Andrei Pavel nu a fost destituit, ci postul a devenit vacant. Am dori ca omul care este căpitan nejucător la Cupa Davis să se implice mai mult în dezvoltarea tenisului românesc. Or, Andrei Pavel vine doar zece zile pe an în România şi nu corespunde cerinţelor", a declarat pentru Prosport Sever Dron, membru în Comitetul Director.

În luna septembrie, echipa de Cupa Davis a României a pierdut barajul cu Cehia de menţinere în Grupa Mondială a Cupei Davis, fiind învinsă cu scorul de 5-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici