Andrei Vlad, transferat de FCSB, ar fi putut ajunge la Manchester United: "Suma de transfer? Pe măsură"

Andrei Vlad (18 ani), transferat de FCSB de la CS U Craiova în vară, a fost la un pas să ajungă la Manchester United, în urmă cu trei ani. Dezvăluirea a fost făcută de către impresarul Florin Manea, la ProSport LIVE.

593 afișări
Imaginea articolului Andrei Vlad, transferat de FCSB, ar fi putut ajunge la Manchester United: "Suma de transfer? Pe măsură"

Andrei Vlad ar fi putut ajunge la Manchester United

Perceput drept unul dintre fotbaliştii cu un viitor frumos, cu selecţii în echipele naţionale de juniori ale României, Andrei Vlad, cu o cotă de piaţă de 150 000 de euro, a atras de mic privirile cluburilor importante din Europa. Crescut la Craiova, Vlad s-a aflat pe "radarul" lui Manchester United, care-l monitoriza de ceva vreme, însă mutarea lui în Anglia nu s-a mai realizat după ce acesta a ales un alt impresar, în dauna lui Florin Manea.

Florin Manea susţine că echipele din afară monitorizează şi au pe listă jucători români de care impresarii nici n-au auzit, acesta fiind şi cazul lui Vlad, în urmă cu trei ani. Impresarul a dezvăluit şi că suma de transfer ar fi fost una "pe măsură". Tânărul goalkeeper a fost transferat de FCSB de la CS U Craiova, în vară, după ce Vlad a impresionat într-un meci de campionat cu FC Viitorul (0-2, în play-off-ul sezonului trecut). Andrei Vlad a jucat şi la FCSB un meci, tot cu Viitorul, pierdut echipa, 0-1 la Ovidiu.

"Am fost uimit. Manchester United mă suna şi îmi spunea de un jucător care era în România şi eu nu-l ştiam. Eu nu ştiam de el. A ajuns la Steaua acum, e portar (n.r. - Andrei Vlad). Mă întrebau de el acum trei ani, mi-au zis 'Du-te, dacă vrei, semnează-l şi îl luăm la noi'. A optat spre alt impresar şi ajuns la Steaua. Dacă nu, ajungea la Manchester. Puteau să-l ia. Suma de transfer era pe măsură", a spus Florin Manea la ProSport LIVE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici