Andres Iniesta: M-ar deranja să-l văd pe Neymar la Real Madrid, pentru că este un jucător decisiv

Căpitanul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, recunoaşte că ar fi dezamăgit dacă fostul său coechipier Neymar s-ar transfera la rivala Real Madrid, în contextul în care presa internaţională relatează că atacantul brazilian este dorit din ce în ce mai tare pe Santiago Bernabeu.

254 afișări
Imaginea articolului Andres Iniesta: M-ar deranja să-l văd pe Neymar la Real Madrid, pentru că este un jucător decisiv

Andres Iniesta: M-ar deranja să-l văd pe Neymar la Real Madrid, pentru că este un jucător decisiv

"Da, m-ar deranaja (n.r. – dacă s-ar transfera la Real Madrid), pentru că este un jucător decisiv. Cea mai mare rivală a noastră s-ar întări semnificativ prin aducerea lui Neymar. În fotbal, se poate întâmpla orice, am mai văzut situaţii imposibile devenind realitate", a afirmat Iniesta, conform Marca.

În vârstă de 25 de ani, Neymar a fost transferat de PSG de la FC Barcelona, în vară, pentru 222 de milioane de euro. Până acum, el a jucat în 18 meciuri pentru echipa franceză şi a reuşit să dea 15 goluri şi 11 pase decisive.

Conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, internaţionalul brazilian valorează 150 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici