Andres Iniesta, noul căpitan al echipei FC Barcelona

Mijlocaşul Andres Iniesta a fost numit căpitanul echipei FC Barcelona după plecarea lui Xavi Hernandez, a anunţat, marţi, site-ul oficial al grupării catalane, citat de L'Equipe.

259 afișări
Imaginea articolului Andres Iniesta, noul căpitan al echipei FC Barcelona

Andres Iniesta, noul căpitan al echipei FC Barcelona (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Al doilea căpitan al formaţiei va fi argentinianul Lionel Messi, iar următorii doi jucători ce vor purta banderola vor fi Sergio Busquets şi argentinianul Javier Mascherano.

Xavi Hernandez, în vârstă de 35 de ani, a evoluat toată cariera la FC Barcelona şi s-a despărţit de gruparea catalană după ce a câştigat Liga Campionilor în acest an, la Berlin, scor 3-1, cu Juventus Torino, urmând să evolueze în Qatar, la formaţia Al Sadd.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici