Andy Murray a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, înainte de Australian Open

Participarea fostului număr unu mondial, Andy Murray, la Australian Open este pusă sub semnul îndoielii, după ce britanicul a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, conform BBC Sports.

265 afișări
Imaginea articolului Andy Murray a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, înainte de Australian Open

Andy Murray, în vârstă de 33 de ani, urma să plece spre Melbourne cu un zbor charter, însă acum va rămâne izolat în locuiţa sa, de la Londra.

Murray, despre a cărui stare de sănătate se spune că e bună, îşi păstrează speranţa că i se va permite să călătorească în condiţii de siguranţă la o dată ulterioară, urmând să concureze, aşa cum era planificat.

Campion de cinci ori la Australian Open, Murray s-a retras săptămâna trecută de la turneul ATP de la Delray Beach.

Australian Open va începe pe 8 februarie, la Melbourne Park, cu trei săptămâni mai târziu decât de obicei, din cauza pandemiei de coronavirus.

Sportivii trebuie să prezinte rezultate negative înainte de a pleca spre Australia cu unul din cele 15 avioane închiriate de organizatorii turneului şi care vor opera cu o capacitate de 25%.

Odată ajunşi, vor trebui să treacă o serie de teste şi să stea în carantină 14 zile în Melbourne, înainte de Grand Slam.

Andy Murray a jucat ultima oară la Australian Open în 2019, ediţie pe care mult timp a considerat-o ca fiind ultima din cariera sa de profesionist, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici